Posted on

Anthony Scaramucci’s SkyBridge Capital har skabt endnu en overskrift, da investeringsselskabet købte en værdi af $ 182 millioner i Bitcoin.

Virksomheden har omkring 9,3 milliarder dollars under ledelse. Og baseret på brochuren, der blev sendt til Securities and Exchange Commission (SEC) den 21. december, vil SkyBridge udrulle SyBridge Bitcoin Fund LP næste måned.

”[SkyBridge] har investeret 182 millioner dollars i bitcoin på vegne af sine investeringsfonde,” lyder brochuren.

Der er allerede investeret 25 millioner dollars i Bitcoin fra Bitcoin-fonden, hvor den nye fond skal åbnes for eksterne investorer fra 4. januar.

Tendensen med, at traditionelle investeringsselskaber tager store skridt ind i Bitcoin-branchen, er fortsat. Trenden har skubbet Bitcoins pris ud over de tidligere tidlige høje niveauer på $ 20.000.

I Skybridge’s brochure, der blev brugt til at anmode om Bitcoin-fond, informerede firmaet investorer om den generelle appel til den øverste kryptokurrency.

$ 50.000 Minimum investeringstærskel

Fonden siges at være tilgængelig for kun investorer, der er akkrediteret, med en minimumsinvesteringstærskel på $ 50.000.

Markedspladsen leveret af SkyBridge bemærkede også den høje markedsværdi af Bitcoin, da den sammenlignede Bitcoin med guld. „Bitcoin er digitalt guld,“ bemærkede tonehøjden.

Reklamemeddelelsen annoncerede også Bitcoin på bullish måde ved at gentage tilbud fra topledere hos JP Morgan, CitiBank og BlackRock. Disse ledere har tidligere malet Bitcoin i et positivt lys.

SkyBridge har forberedt sig på at træde ind på Bitcoin- og kryptomarkedet i nogen tid. For nylig samarbejdede firmaet med Silvergte og Fidelity Digital Assets for sikker opbevaring af digitale aktiver.

Brochuren sagde også, at som et voksende aktiv bliver Bitcoin i stigende grad mindre risikabelt i de senere år og mere stabil end andre investeringsaktiver.

Brochuren bemærkede også, at niveauet for institutionel og detailadoptagelse af det øverste kryptoaktiv er på et hidtil uset niveau.

Desuden er den mest attraktive funktion den nylige stabile stigning, hvilket har ført til mere adoption og en øget interesse for mønten.

En meget stærk aktivklasse

SkyBridge mener også, at flere institutioner som mæglerfirmaer, banker, pensionsfonde, forsikringsselskaber, offentlige selskabskasserere og hedgefonde snart vil tilslutte sig Bitcoin-vognen.

Som et resultat af den enorme bevægelse af investorer mod kryptokurrency som en af ​​de bedste værdibutikker, siger investeringsfonden, at den ønsker at deltage tidligt og hjælpe sine investorer med at vokse deres formue.

SkyBridge har også forudsagt, at Bitcoin vil være en meget stærk aktivklasse i fremtiden, i betragtning af den globale centralbankkoordinering og øget monetær udbuddet.