Posted on

Decentraliseret økonomi (DeFi) har været vidne til en massiv stigning i brugen og vedtagelsen i år. Forskellige DeFi-protokoller har spillet en vigtig rolle i de forskellige innovationer, der har ændret den måde, blockchain-netværk fungerer på.

Selvom det ikke længere er nyt, at DeFi-applikationer og protokoller er bygget på Ethereum; det næstmest populære krypto-aktiv har været i stand til at bryde ind i Bitcoins overførsler via kæden. Dette skyldes, at netværket har tiltrukket investorer, der hidtil har fokuseret på Bitcoin, for at se på dets forskellige funktioner.

På grund af denne årsag er DeFi-adoption vokset til en heltidshøjde i år

I tidligere år var Bitcoin-minearbejdere sikre på at tjene gennem transaktionsgebyrer genereret fra platformen. Dette ser dog dybt ud for nylig på grund af den øgede vanskelighed med at tjene blokbelønninger.

Den nuværende DeFi-adoption har indledt et massivt skift væk fra centraliserede finanssystemer. Brugere har taget decentrale platforme, og dette kan ses i den forbedrede handelsvolumen. Handelsvolumen sidste år var 1%, men i øjeblikket er den vokset til 10%.

Og MetaMask så også sin brugerbase stige til over en million.

Trods begyndervanskeligheder er DeFi-adoption vokset

På trods af spørgsmål som dyre gasafgifter, netbelastning og andre problemer, er DeFi-adoption vokset i år.

Dette skyldes de konstante problemer, som brugere har over for CeFi . Brugere står over for udfordringer med regler og forskellige sikkerhedsudfordringer.

Følgelig faldt transaktioner i centraliserede børser omkring marts i år, mens der var en stigning i nyregistrerede Ether-tegnebøger.

For at udtrykke det i enkle vendinger har Eth flyttet, hvordan krypto-udvekslinger fungerer. Mange af dem søger at omfavne forskellige DeFi-produkter, da brugerne nu gemmer og handler med deres aktiver i forvaring